înapoi la: Editoriale
Dacă Tudose ar da un interviu de angajare la Dacia...

Nu sunt de acord cu sintagma sloganului ăla antipesedist cu „ciuma roșie”...Pesedul în sine nu e rău ca doctrină! E o stângă de centru, cu accente liberale. Și nu e rău că țara s-a cuplat la pesedeu...Rău, foarte rău, este că acest pesede (Pocesc intenționat...dintr-un of de revoltă...) a fost confiscat de o clică de necopți intelectual, vopsiți, disprețuitori, îngâmfați, fanfaroni, parveniți și tot așa...câte-mi vin la gură se le zic....dar, atenție, extrem de șmecheri! Ei confundă, tipic românește, șmecheria cu inteligența! O șmecherie primitivă, i-aș zice!

Liderii pesedului de azi sunt niște profitori ai ignoranței unui popor rătăcit printre antene...Oricât de limpede aș explica eu unui antenist că Dragnea este un impostor în sensul că nu iubește nicicum România ci doar propria lui libertate, pentru care se luptă cu prețul unei țări, este în zadar...Nu-l pot învinge pe Gâdea și Ciuvică! Acești indivizi nu au absolut nimic sfânt în ei, sunt dezumanizați și se exprimă ca niște roboți excelent programați pentru a manipula! Dacă ar fi altfel, atunci le-ar fi măcar jenă, dacă nu chiar teamă de reacțiile românilor din țară și de pretutindeni, care nu mai contenesc să-i blesteme! Ce mi-a fost dat să aud din gura unui tânăr taximetrist la Cluj sau de la un alt tânăr intelectual din Bruxel, mi-ar fi imposibi de reprodus vreodată! Măscări, ocări, blesteme inimaginabile la adresa acestor făcători de făcături...

În fine, uite, am adus vorba asta pentru a vedea cum a fost și cum este posibil să fie întreținut acest imens rău cu care se confruntă țara asta!

Acest premier Tudose , se comportă ca un vătaf pe moșia lui tac-su! Mai rău! Ați văzut cum se zburlește la bieții reporteri care îl înconjoară pentru a-i smulge câte o declarație!?..Cât de strâmbă minte trebuie să ai pentru a emite o vorbă ca cea prin care ameninți Renault că scoate profitul din țară și că de-aia, mai vedem cu autostrada...ca uite ce mușchi avem noi!

Dacă Tudose ar da un interviu de angajare la Dacia, ar pica înainte de toate la testul psihologic ! Omul e dus rău de tot, pe toboganul unei puteri în delir...Presupunînd că ar sări peste testul psihologic, ar pica automat la cunoștințele de economie și finanțe. Habarnistul acesta nu poate pricepe că investitorii vin oriune în lume pentru profit!! Beneficiul țărilor gazdă, să le zic așa, constă doar în locuri de muncă, impozit pe proprietăți, taxe locale diverse, impozit pe venitul salariaților, generare de putere de cumparare prin alimentare cu salarii...stabilitate socială și abia în ultimul rând o brumă de procent din profitul inginerit fiscal la maxim! Dacă din ecuația asta nu iese un rezultat pozitiv pentru un investitor, acesta se mută în secunda doi în altă parte!

Dragnea a pus o așa presiune pe toți, că le-au ieșit mințile din creiere!

Site-uri conexe: Badiu - EuroPress | Facebook | Blog
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii. X