înapoi la: Editoriale
Ion Georgescu are școala Dacia by Stroe!!

Prins cu grijile curente, scriu mai rar pentru cotidianul Argeșul…Dar cand mă apasă ceva pe condei (tastatură...ha, ha...), atunci dau năvală! Mă frământă o dojană mai veche, ce mi-a fost aruncată în subsolul unui articol în care îl ocăream tare pe Dragnea și afirmam totodată că am amici din rândul pesediștilor, oameni profesioniști, cu pricepere și mai ales cu mult bun simț și bună credință! Cineva care desființa tot ce e pesedist „mi-a strigat” ceva de genul : „Prietenul tău Georgescu de la Mioveni !”...dorind să sublinieze că asta nu ar fi prea frumos și bine din partea mea...Că primarul Ion Georgescu (La el se făcea referire.) nu ar fi un om potrivit spre a-mi fi prieten...și că oricum, dacă îmi este prieten, atunci eu aș avea o problemă...În fine, îi răspund acum revoltatului din subsolul articolului cu pricina!

Primarul Ion Georgesu de la Mioveni îmi este chiar mai mult decât prieten! Am avut amândoi șansa de a lucra sub managementul eminentului Constantin Stroe la Uzina Dacia! Am fost colegi de Uzină, e drept, în domenii total diferite de activitate!! Și că veni vorba de Uzină și de managerul geniu Stroe, aflați că toți cei care au fost selectați pe vreo funcție de conducere de către domnia sa, au performat ulterior oriunde s-au aflat! Unii, care au ales să rămână în Uzină, au fost preluați de managementul Renault și ocupă și azi funcții importante. Directorul Gabriel Sicoe este cel mai vizibil exemplu! Acesta a fost, este de notorietate, mâna dreaptă a lui Constantin Stroe, cel care a văzut cu mult înainte potențialul de care dispunea!! Revenind la Ion Georgescu, ei bine, el a fost selectat de Stroe să managerieze o Cantină-Restaurant care pregătea și servea zi de zi masa pentru peste 20 mii de oameni!!! Stroe nu s-a înșelat! Ion Georgescu administrează de ani buni un oraș cu un buget în care, după părerea mea, mulți alții și-ar fi frânt gâtul...Primarul de la Mioveni a construit și Stadion dar și școli și grădinițe! A construit Catedrală dar a construit și Piață și Centru Cultural, iar acum construieșe un Spital! Primarul Ion Georegescu nu și-a pierdut capul de la puterea conferită de bugetul administrat, păstrându-și bunul simț și rațiunea! „Școala Dacia” și-a spus cuvântul! Încă ceva: Constantin Stroe nu a pus nicioată pe funcție pe cineva după dosare politice sau după teancuri de diplome...Nu întreba pe nimeni de diplome ci verifica aptitudinile reale, cunoștințele și inteligențele necesare funcției acordate! Așa că pentru mine, Ion Georgescu rămâne un fost coleg de Uzină, un manager iscusit, căruia îi dau oricând un cec în alb de credibilitate, numai și numai pentru că el a trecut cândva de examenul Stroe! Da, Ion Georgescu este prețuit de mine, indiferent în ce partid ar fi și indiferent ce funcție politică ar avea. Despre Dragnea rămâne cum am stabilit...

P.S.1 Prea am ajuns să desființăm orice, pe oricine și nimic nu ne mai convine! Suntem mai dezbinați ca niciodată! Chiar nimeni nu mai contează!? Toți din jurul nostru sunt hoți, impostori, trădători...?! Aiurea! Măcar dacă ne-am aminiti de pilda lui Cristos cu Paiul versus bârnă din ochii noștri..

P.S. 2. Prezentul articol a fost dat spre publicare cotidianului Argeșul, dar din motive ce nu mi-au fost comunicate, articolul a fost blocat de la publicare de către domnul director al ziarului.

Nicolae Badiu

Site-uri conexe: Badiu - EuroPress | Facebook | Blog
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii. X