înapoi la: Editoriale
NU MAI SCRIU LA ARGESUL
    Urmare seriei de articole din ziarul Argeșul, care scormonesc în mizeriile și comentariile zguduitoare postate la adresa unui om aflat in mare suferință, anunț cu fermitate retragerea mea din rândul autorilor voluntari de opinii la acest ziar! Dezaprob și dispretuiesc modul execrabil în care au fost administrate comentariile din versiunea online a ziarului Argeșul!
    Radu Vasilica nu merită tratamentul acesta!
    Acest tânar intelectual, cu o finete specifica unui politician titrat, nu a supărat niciodată pe nimeni. Singura lui vină este că nu s-a coborat niciodată la nivelul mahalalelei în care se desfășoară cea mai mare parte a presei din Arges.
    Radu Vasilică este tată de copil și are o familie absolut respectabilă.
    Nu pot sta alături de indivizi care permit publicarea unor scrieri de către minți bolnave, de către oameni-neoameni, rătăciți, cocoșați de invidie, cu sange de vipere nesătule…
    Radu Vasilică a fost și rămâne un om de onoare, cu o carieră universitară, înainte de cea politică! Este cel mai de bun simț politician pe care l-a avut acest județ!

    P.S. Regret că domnul director Mihai Golescu nu cunoaște ce se întîmplă în versiunea online a ziarului. Cel puțin așa îmi place să cred.
Site-uri conexe: Badiu - EuroPress | Facebook | Blog
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii. X