înapoi la: Editoriale
Replică profesorului Doru Pop / România poate fi resetată!!!

Un domn cu carte, nu contează de unde, dar îi dau numele, că așa e cinstit, Doru Pop, scrie cu mult talent editoriale care fac înconjurul bietei Românii, cu mare ușurință și, ceea ce mă îngrijorează, cu mult succes.

Ticăloșia nu-și poate atinge culmile strălucirii, fără multă inteligență și fără de carte! Domnul conferențiar universitar Doru Pop le are pe amândouă deopotrivă! România nu mai poate fi resetată...”, afirmă și demonstrează documentat domnul profesor, invocând catastrofa demografică din România.  Resursele umane de calitate au fost decimate, exilate, eliminate, desființate, pas cu pas, începând cu primul război mondial, apoi cu al doilea și post interbelic prin programul stalinist, ceaușist și tot așa...până în vremurile noastre, când „România a devenit o colonie a neamului prost...”, ne arată profesorul cel isteț! Pe o schemă iscusită, autorul acestor afirmații presară întâmplător câteva date despre soarta evreilor din România, forțați să părăsească această țară, cu consecințele pe care le simțim azi: analfabetism, impostură, imoralitate, neamuri proaste...

Populația evreiască din România a contribuit la procesul de urbanizare, a avut merite incontestabile în procesul de culturalizare, a generat elite, etc... Domnul profesor ne aduce aminte despre toate aceste aspecte! Și cât de mult adevăr grăiește afirmând că am ajuns o colonie a neamului prost! Absolut corect. Fără evrei, fără de elite, fără de calitate demografică, țara asta nu ar mai avea nicio șansă de resetare, concluzionează autorul. V-ați prins?!

          Dacă aveți și dumneavoastră, stimați cititori , puțină inteligență și puțină carte, da, înțelegeți unde vreau să bat, dacă nu, nu. Ei bine, cu o populație needucată, lipsită de un sistem de învățământ minimal, acesta fiind virusat până la blocare, cu o populație analfabetizată până la imbecilizare prin programe ticăloase de mass media, evident că nu există nicio șansă de resetare a țării! Nu calitatea biologică a neamului nostru este cauza acestei stări deplorabile!

          Vă amintesc o vorbă vânturată de veacuri prin mentalul românilor, potrivit căreia, această țară este minunată, dar păcat că este locuită”! Pai da, că ne e deloc bine să fie locuită de români. Dar de cine?!...Păi eu aș zice că e loc pentru oricine lângă români în această țară și- de ce nu?- e loc suficient mai ales pentru evrei, care iubesc cu adevărat acest loc, unde, fără îndoială, sunt bine primiți, bine veniți și bine iubiți!!

           România e frumoasă și va fi locuită de români, pentru că e a lor! România va fi resetată prin educație și învățământ! Neamul prost la care face referire domnul profesor nu poate fi eliminat decât printr-un nivel de cultură și educație cu care putem restarta inclusiv clasa politică incompetentă și coruptă! Deci nu problema resursei umane, demografică, este cea care ne-a adus în această stare deplorabilă ci metodele ticăloase prin care ni s-a distrus sistemul de educație și învățământ!

           Domn profesor, dați-ne soluții!

 Nicolae Badiu

P.S. Așa înțeleg eu să-l omagiez pe Sfântul Neamului, EMINESCU!


 

Site-uri conexe: Badiu - EuroPress | Facebook | Blog
Acest site foloseste "cookies" pentru a usura navigarea in site si numararea vizitatorilor intr-o perioada de timp. Prin continuarea utilizarii acestui site va dati acordul folosiri acestora. Multumim pentru intelegere. Apasati aici pentru mai multe informatii. X